Doorzonwoning

Doorzonwoning 2019-10-29T08:28:44+01:00

Een woning renoveren creëert enkel waarde als het een eigen specifieke uitstraling en de juiste kwaliteitsniveau weet te krijgen dat is aangepast aan de wensen van de corporatie, VvE en de bewoners. Renovatief biedt u een totaaloplossing door verschillende dak- en gevelconcepten op gebied van onderhoud, wooncomfort, energie, veiligheid en uitstraling via één loket aan te bieden. Het dak- en gevelrenovatie concept biedt de opdrachtgever en bewoners die een woning renoveren vele voordelen.

Dak isoleren

Warmte stijgt op en het dak van een doorzonwoning is dus, wanneer het dak niet goed geïsoleerd is, de grootste verliespost van warmte van een huis. Een gemiddelde rijtjeswoning verliest zo’n 30% van zijn warmte via het dak.

Lees verder

Kap vervangen

Gordingen van oude daken vaak niet berekend op het gewicht van nieuwe pannen en isolatiemateriaal. Ook verkleinen deze gordingen de vrije ruimte op de vaak toch al net iets te krappe zolder.

Lees verder

Dak optoppen

Wanneer u een compleet nieuwe leefruimte wenst, kunnen rijwoningen worden opgetopt. Optoppen is het aanbrengen van een nieuwe bouwlaag bovenop een bestaande woning.

Lees verder

Kozijnen vervangen

Naast lagere energiekosten gaan bij goed geïsoleerde kozijnen ook het wooncomfort omhoog. Bovendien zijn kozijnen in een woning gezichtsbepalend.

Lees verder

Gevelonderhoud en gevelherstel

De buitenschil van een tussenwoning kan last hebben van verschillende problemen, zoals slecht voegwerk, scheuren in gevels, ongeïsoleerde spouwmuren, graffiti op muren en/of verkleurde beplating.

Lees verder

Buitengevel isoleren

Door slechte isolatie van de spouwmuur hebben rijtjeshuizen vaak last van een hoge energierekening, vochtproblemen en geluidsoverlast. Wanneer uw spouwmuur zich niet leent voor spouwmuurisolatie, dan is buitengevelisolatie een andere manier om uw woning van gevelisolatie te voorzien.

Lees verder

Buitengevel renoveren

De meeste buitenmuren van tussenwoningen worden uitgevoerd als spouwmuur. Door slechte isolatie van de spouwmuur hebben rijtjeshuizen vaak last van een hoge energierekening, vochtproblemen en geluidsoverlast.

Lees verder

Binnen- en buitengevel renovatie

Wanneer het buitenblad van een rijtjeshuis door weersinvloeden zeer ernstig beschadigd is zodat er vocht doorslaat naar het binnenblad, kan het zijn dat de gevel in het geheel moet worden vervangen.

Lees verder

Schil renoveren

Renovatief biedt u een totaaloplossing door verschillende dak- en gevelconcepten op gebied van onderhoud, wooncomfort, energie, veiligheid en uitstraling via één loket aan te bieden.

Lees verder