Aannemer

Aannemer 2019-10-08T09:54:31+01:00

In deze huidige markt met veel vraag maar net zoveel aanbod en hoge eisen, gaat u als aannemer iedere dag op zoek naar een optimaal rendement.
Door de toenemende complexiteit van projecten, de strakke budgetten en de wens de bouwtijd steeds meer te verkorten, wordt regievoering steeds uitdagender.
Renovatief werkt graag vroegtijdig in het bouwproces met u samen, zodat we als partners samen kunnen werken aan techniek, bouwplaatslogistiek en planning.

Renovatief is een krachtenbundeling van drie marktleiders op het gebied van de buitenschil van vastgoed en heeft meer dan 100 jaar ervaring en vakmanschap als solide basis. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van logistiek in combinatie met ons eigen materieelpakket, bieden wij u renovatiewerkzaamheden die perfect op elkaar worden afgestemd. Door de samenwerking met vaste partners hebben wij alle disciplines in eigen huis en hierdoor heeft u altijd één aanspreekpunt, waardoor afstemverliezen, faalkosten en planninguitloop worden voorkomen.

Als betrouwbare partner werken wij met zorg, nemen onze verantwoordelijkheid en doen we wat we beloven. Dit blijkt uit het feit dat wij bijvoorbeeld al jaren vaste comaker zijn van de BAM W&R Renovatie en procesverbeteringen doorvoeren d.m.v. van ketenintegratie en Lean bouwen.

Contact

Projecten

Een overzicht van een aantal van onze projecten vindt u hier.