Dak isoleren

Dak isoleren 2019-10-29T09:18:18+01:00

Warmte stijgt op en het dak van een doorzonwoning is dus, wanneer het dak niet goed geïsoleerd is, de grootste verliespost van warmte van een huis. Een gemiddelde rijtjeswoning verliest zo’n 30% van zijn warmte via het dak.

Energiebesparing
Met dakisolatie kan er dus behoorlijk veel op stookkosten en energie worden bespaard. Bovendien verhoogt u het comfort van de zolder in zomer en winter. Het loont dus om het dak goed te isoleren en op deze manier veel geld te besparen.

Montage door professional
Het isoleren van een dak kunt u het beste aan een professional overlaten. Wanneer dak isolatie niet goed wordt uitgevoerd kan er condensvorming aan de binnenkant van het dak optreden. Als dit vocht de dakconstructie binnendringt, kan dit ernstige gevolgen hebben. Stalen balken kunnen doorroesten en houten balken kunnen verrotten.

Woning renoveren
Renovatief is specialist in dak isolatie, schuine daken dakisolatie aanbrengen, isoleren schuin dak, nieuwe isolatie zolder buitenzijde, zolder isoleren, zolder isolatie voor VvE en corporatie

Renovatie werkzaamheden
Herstelwerkzaamheden kosten dan meer dan er bespaard wordt met het zelf isoleren van het dak. Daarom kunt u dakisolatie het beste overlaten aan een renovatiespecialist als Renovatief. De isolatie werkzaamheden die Renovatief voor u uitvoert zijn:

  • Bestaande dakpannen van het dak verwijderen
  • Isolatiemateriaal plaatsen aan de buitenkant van het dakbeschot
  • Bestaande dakpannen terugplaatsen of eventueel vervangen voor nieuwe dakpannen

Wilt u het dak van uw woning vakkundig laten isoleren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Projecten

Een overzicht van een aantal van onze projecten vindt u hier.