Galerijflat

Galerijflat 2019-10-08T10:17:14+01:00

Vaak hebben renovatie concepten een nogal eendimensionale benadering door zich alleen te focussen op onderhoud, energie, wooncomfort, toegankelijkheid, veiligheid of uitstraling van de galerijflat. Met het renovatieconcept van Renovatief kan de opdrachtgever deze uitdagingen allen tegelijk of juist afzonderlijk aanpakken door te kiezen uit verschillende deelconcepten. Het dak- en gevelrenovatie concept voor galerijflats biedt de opdrachtgever en de bewoners vele voordelen.

Kopgevel onderhoud en kopgevel herstel

De kopgevels van galerijflats gebouwd van voor de jaren 80 hebben er niet altijd zo grauw en beschadigd uitgezien. Deze kopgevels hebben vaak last van verschillende problemen zoals slecht voegwerk, scheuren, graffiti en/of doorgeroeste spouwankers.

Lees verder

Kopgevel renoveren

Bestaande kopgevels van galerijflats zijn vaak slecht geïsoleerd, constructief niet veilig en hebben een verpauperde uitstraling. Als gevelspecialist biedt Renovatief de mogelijkheid om de bestaande kopgevel te vervangen door een nieuwe geïsoleerde kopgevel met metselwerk, beplating of steenstrips.

Lees verder

Galerijgevel renoveren

Oude galerijgevels worden steeds vaker gerenoveerd, vervangen of herbekleed met als doel een esthetische verbetering van het gebouw en de wijk.

Lees verder

Dak renovatie

Warmte stijgt op en het dak van een galerijflat is dus, wanneer het dak niet goed geïsoleerd is, een van de grootste verliesposten van warmte van een flat.

Lees verder

Toegankelijkheid en veiligheid verbeteren

Ouderen kiezen er steeds vaker voor om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Daarom is het belangrijk dat alle gemeenschappelijke delen van een galerijflat (toegang, lift, galerij) goed toegankelijk zijn.

Lees verder

Dak en gevel renoveren

Renovatief biedt u een totaaloplossing door verschillende dak- en gevelconcepten op gebied van onderhoud, wooncomfort, energie, veiligheid en uitstraling via één loket aan te bieden.

Lees verder