Kap vervangen

Kap vervangen 2019-10-29T09:19:12+01:00

Gordingen van oude daken zijn vaak niet berekend op het gewicht van nieuwe pannen en isolatiemateriaal. Ook verkleinen deze gordingen de vrije ruimte op de vaak toch al net iets te krappe zolder. Daarom kan het soms raadzaam zijn om de gehele kap te vervangen met een prefab dak.
Woningen renoveren, renovatie doorzonwoning, rijtjeswoning, rijtjeshuis, tussenwoning, vanegwoning gevelonderhoud gevelrenovatie dakrenovatie dakonderhoud prefab gevel dak nieuw dak gevel kozijnen vervangen dakisolatie dak isoleren gevelisolatie

Prefab dak en woning renoveren
Om de ruimte op de zolder te vergroten of het dak beter te isoleren kunt u het dak laten vervangen door een prefab dak. Bij prefab daken kan de oude onderconstructie met gordingen achterwege blijven, omdat de constructieve delen in het nieuwe dak zijn opgenomen tussen de isolatie. Dit scheelt veel ruimte. Een prefab dak kan, wanneer de oude kapconstructie is verwijderd, binnen een paar uur volledig gemonteerd zijn, zodat u weinig overlast ondervindt.

Prefab dak
Afgelopen jaren is er een stevige opkomst geweest van prefab daken in de renovatie, omdat ook de kwaliteit, snelheid van werken en minimaliseren van faalkosten hoger op de prioriteitenlijst zijn komen te staan. Prefab daken bieden deze voordelen. Bovendien kunnen prefab daken tegenwoordig in alle uitvoeringen en keuzes worden aangeleverd.
Woning renoveren: Renovatief specialist in kap vervangen dak vervangen prefab dak nieuw dak dak renovatie prijs kosten dak plaatsen vernieuwen dak daken vernieuwen nieuw dak in 24 uur nieuwe zolderdak

Renovatie werkzaamheden
Samen met u, de opdrachtgever, en onze vaste dakenproducent kijkt Renovatief naar de wensen en eisen die van toepassing zijn en wordt er een plan opgesteld. Na goedkeuring van dit plan wordt het dak prefab klaargemaakt om daarna binnen een dag op de rijtjeswoning te worden gemonteerd. De werkzaamheden die Renovatief voor u uitvoert zijn:

  • Oude kapconstructie verwijderen
  • Volledige prefab kap plaatsen en afwerken
  • Bestaande dakpannen terugplaatsen of eventueel vervangen voor nieuwe dakpannen

Wilt u uw dak van uw tussenwoning vervangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Projecten

Een overzicht van een aantal van onze projecten vindt u hier.