Buitengevel isoleren

Buitengevel isoleren 2019-10-29T09:24:09+01:00

Door slechte isolatie van de spouwmuur hebben rijtjeshuizen vaak last van een hoge energierekening, vochtproblemen en geluidsoverlast. Wanneer uw spouwmuur zich niet leent voor spouwmuurisolatie, dan is buitengevelisolatie een andere manier om uw woning van gevelisolatie te voorzien.

Energiebesparing en comfortverhoging
Bestaande gevels van rijwoningen zijn vaak niet of slecht geïsoleerd. Door de buitengevel te isoleren is uw tussenwoning weer goed geïsoleerd en hiermee kunt u tot wel 25% van uw energie besparen. Binnenshuis merkt u direct de voordelen van uw buitengevelisolatie. De oppervlaktetemperatuur van de binnenmuur zal stijgen, waardoor de muren minder kou uitstralen. Buitengevelisolatie zorgt voor een grote comfortverbetering doordat koudebruggen, vochtproblemen, schimmels en geluidsoverlast worden voorkomen.

Geen overlast
De buitengevel van uw woning isoleren lijkt een ingrijpend project. Omdat echter alle werkzaamheden aan de buitengevel van uw woning plaatsvinden, ondervindt u nagenoeg geen hinder van de werkzaamheden. Bij het aanbrengen van het buitengevelisolatie materiaal ondervindt u geen overlast binnenshuis: alle werkzaamheden vinden aan de buitengevel van uw woning plaats.

Nieuwe uitstraling
Bijkomend voordeel is dat de buitengevel van uw woning geheel voorzien worden van een nieuwe uitstraling. Ook is de nieuwe buitengevel brandveiliger en veel onderhoudsvriendelijker.

Renovatie werkzaamheden
Door een nieuwe geïsoleerde gevel (metselwerk, beplating of steenstrips) voor de bestaande gevel te plaatsen kunt u zelf kiezen hoe u de woning een nieuwe uitstraling geeft. Als gevelspecialist verzorgt Renovatief de advisering en montage van nieuwe geïsoleerde gevelsystemen.

Wilt u de buitengevel van uw woning isoleren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Projecten

Een overzicht van een aantal van onze projecten vindt u hier.