Buitengevel renoveren

Buitengevel renoveren 2019-10-29T09:25:07+01:00

De meeste buitenmuren van tussenwoningen worden uitgevoerd als spouwmuur. Door slechte isolatie van de spouwmuur hebben rijtjeshuizen vaak last van een hoge energierekening, vochtproblemen en geluidsoverlast.

Prefab gevel en woning renoveren
Door buitenblad vervanging is de gevel weer goed geïsoleerd en dat scheelt enorm in de stookkosten van uw huis. Omdat de bestaande binnengevel kan blijven staan en wordt het overlast binnenshuis beperkt. De buitengevel vervangen zorgt voor een grote comfortverbetering doordat koudebruggen, vochtproblemen, schimmels en geluidsoverlast worden voorkomen. Bovendien krijgt uw tussenwoning, met deze gevelrenovatie een totaal nieuwe uitstraling.

Renovatie werkzaamheden
Het bestaande buitenblad van de rijtjeswoning wordt gesloopt en vervangen door prefab hsb-elementen die kunnen worden afgewerkt met gevelbeplating, metselwerk of steenstrips. Samen met u, de opdrachtgever, en onze vaste producent van hsb-elementen kijkt Renovatief naar de wensen en eisen die van toepassing zijn en wordt er een plan opgesteld.

Na goedkeuring van dit plan, wordt de prefab gevel in de fabriek gemaakt en komen de hsb-elementen compleet met glas, kozijnen en/of deuren aan op de bouwlocatie. Daar kunnen ze direct gemonteerd worden en binnen een dag tegen de rijtjeswoning worden geplaatst en afgewerkt. Als gevel en dak specialist heeft Renovatief ruime ervaring in het vervangen van het buitengevel in renovatieprojecten.

De werkzaamheden die Renovatief voor u uitvoert zijn:

  • Bestaande buitenblad inclusief kozijnen verwijderen
  • Nieuw geïsoleerd buitenblad (stenen, plaat, steenstrips) inclusief kozijnen plaatsen

Wilt u het buitenblad van uw woning vervangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Projecten

Een overzicht van een aantal van onze projecten vindt u hier.