Woningcorporatie

Woningcorporatie 2019-10-08T09:56:17+01:00

Een duurzame balans tussen investeren, ontwikkelen en onderhouden is uw dagelijkse uitdaging. Uw doel: het realiseren van comfortabel en betaalbaar wonen, voor iedereen. Er wordt het nodige van u verwacht als corporatie!

Renovatief helpt u graag uw vastgoed in optimale en actuele staat te brengen met een solide basis naar de toekomst. Dit geven wij vorm door het bieden van totaaloplossingen en het voeren van 1 aanspreekpunt. Renovatief is een krachtenbundeling van drie marktleiders op het gebied van de buitenschil van vastgoed en heeft meer dan 100 jaar ervaring en vakmanschap als solide basis. Een strak logistiek proces in combinatie met een breed, eigen materieelpakket vormen ons unieke aanbod van een totaaloplossing in de breedste zin van het woord. De renovatiewerkzaamheden worden vanuit 1 kanaal perfect op elkaar afgestemd in zowel de voorbereiding als de uitvoering.

Een goede en langdurige samenwerking met onze opdrachtgever vinden we belangrijk. Met zowel Resultaatgericht Vastgoed Onderhoud als Prestatiegericht Samenwerken, streeft Renovatief naar een voortdurend hogere kwaliteit van onderhoud en het beheersbaar maken en houden van de onderhoudskosten op lange termijn. Hierbij zijn uw doelstellingen altijd het vertrekpunt. Uw uitdaging wordt ons doel en zo streven we samen naar een goed resultaat.

De bewoners staan centraal in dit hele proces. Hun tevredenheid vormt het uiteindelijke resultaat van de projecten. Door een duidelijke en eerlijke communicatie met hen, en het doordrongen zijn van onze mensen dat we werken en ´op bezoek´ zijn, houden we de hinder zo laag mogelijk en kijken we samen uit naar een mooi eindresultaat.

Contact

Projecten

Een overzicht van een aantal van onze projecten vindt u hier.