Vereniging van eigenaren

Vereniging van eigenaren 2019-10-21T07:38:56+01:00

Voor VvE´s in de wat ouderen complexen is een (vaak hoge) energierekening een echte uitdaging.

Dat hoeft niet!
Iedereen moet kunnen wonen in een betaalbaar en comfortabele woning met de middelen en mogelijkheden van tegenwoordig. De betaalbaarheid van uw woning wordt hoofdzakelijk bepaald door de energielasten en onderhoudskosten. Als u een waardestijging van uw vastgoed wilt realiseren, energielasten wilt beperken en uw wooncomfort wilt verbeteren zijn regelmatig onderhoud en energetische verbeteringen essentieel.

Renovatief biedt u de mogelijkheid om energiebesparing tegelijkertijd te combineren met uw groot onderhoud. Hiermee kunt u dus veel tijd en geld besparen!
Door onze krachtenbundeling (drie marktleiders op het gebied van de buitenschil van vastgoed) en meer dan 100 jaar ervaring en vakmanschap als solide basis, bieden wij totaaloplossingen via 1 aanspreekpunt.

Energiebesparende maatregelingen zijn namelijk vaak ingewikkeld en vereisen kennis van zaken.
Het is belangrijk om duidelijkheid te hebben over wat de renovatiemogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor de financiering, terugverdientijd en tijdsduur van de renovatie. Keuzes en beslissingen waarin u de nodige ondersteuning en advisering bij kunt gebruiken.

Contact

Projecten

Een overzicht van een aantal van onze projecten vindt u hier.