Gevelonderhoud

Gevelonderhoud 2019-10-29T09:22:48+01:00

Gevelonderhoud en gevelherstel
De buitenschil van een tussenwoning kan last hebben van verschillende problemen, zoals slecht voegwerk, scheuren in gevels, ongeïsoleerde spouwmuren, graffiti op muren en/of verkleurde beplating. Als gevelspecialist heeft Renovatief voor al deze problemen betaalbare oplossingen.

Scheurherstel
Scheuren in gemetselde muren zorgen ervoor dat de spanning in het metselwerk afneemt. Hierdoor kunnen er vochtproblemen, lekkages en schimmelvorming ontstaan. Renovatief werkt de scheuren in de muren vakkundig en onzichtbaar weg, zodat de muur weer in optimale conditie wordt gebracht.

Gevelreiniging
Vuile en vieze gevels geven een tussenwoning een verpauperde en oude uitstraling. Renovatief reinigt de vuile gevels op vakkundige wijze, zodat het verouderingsproces van de gevel worden tegengegaan en de woning er weer als nieuw uit ziet.

Voegwerkherstel of voegwerkvervanging
Oude woningen hebben vaak uitgesleten, beschadigd, verzand of verkleurd voegwerk. Beschadigd voegwerk kan schimmel en lekkages achter de spouwmuur veroorzaken en geeft een woning een verpauperde uitstraling. Afhankelijk van de staat van het voegwerk kan Renovatief het voegwerk herstellen of het voegwerk vervangen.

Spouwmuurisolatie
Spouwmuren van oude rijtjeswoningen zijn vaak niet of slecht geïsoleerd. Het na-isoleren van de spouwmuur zorgt voor energiebesparing, comfortverbetering en een beter milieu. Bij spouwisolatie brengt Renovatief isolatie aan in de open ruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Hierdoor houdt de spouwmuur beter de warmte vast en wordt uw huis beschermd tegen kou, tocht en vocht.

Spouwmuurverankering
Traditionele spouwankers zijn vaak onderhevig aan corrosie. Hierdoor kan de constructieve veiligheid van een muur vaak niet meer worden gegarandeerd met als ergste geval een gevelinstorting. Laat daarom uw gevel inspecteren door Renovatief. Indien nodig kan Renovatief speciale renovatie spouwankers plaatsen om de constructieve veiligheid van de muur weer te borgen.

Wilt u de gevel van uw woning repareren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Projecten

Een overzicht van een aantal van onze projecten vindt u hier.