Binnen- en buitengevel renovatie

Binnen- en buitengevel renovatie 2019-10-29T09:25:55+01:00

Wanneer het buitenblad van een rijtjeshuis door weersinvloeden zeer ernstig beschadigd is zodat er vocht doorslaat naar het binnenblad, kan het zijn dat de gevel in het geheel moet worden vervangen.

Prefab gevel en woning renoveren
Door het binnen- buitenblad te vervangen is een totaal nieuwe gevel weer goed geïsoleerd en dat scheelt enorm in de stookkosten van uw huis. De totale gevel vervangen zorgt voor een grote comfortverbetering doordat koudebruggen, vochtproblemen, schimmels en geluidsoverlast worden voorkomen. Bovendien krijgt uw rijwoning, met deze gevelrenovatie een totaal nieuwe uitstraling.

Renovatie werkzaamheden
De totale gevel van de rijtjeswoning wordt gesloopt tot aan het casco en vervangen door prefab hsb-elementen die kunnen worden afgewerkt met gevelbeplating, metselwerk of steenstrips. Samen met u, de opdrachtgever, en onze vaste producent van hsb-elementen kijkt Renovatief naar de wensen en eisen die van toepassing zijn en wordt er een plan opgesteld.

Na goedkeuring van dit plan, wordt de prefab gevel in de fabriek gemaakt en komen de hsb-elementen compleet met glas, kozijnen en/of deuren aan op de bouwlocatie. Daar kunnen ze direct gemonteerd worden en binnen een dag tegen de rijtjeswoning worden geplaatst en de binnen- buitenzijde afgewerkt. Als gevel- en dak specialist heeft Renovatief ruime ervaring in het vervangen van de binnen- en buitengevel in renovatieprojecten.

De werkzaamheden die Renovatief voor u uitvoert zijn:

  • Totale bestaande gevel inclusief kozijnen verwijderen
  • Nieuwe gevel (stenen, plaat, steenstrips) inclusief kozijnen plaatsen

Wilt u het binnen- en buitenblad van uw woning vervangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Projecten

Een overzicht van een aantal van onze projecten vindt u hier.