Bewoners centraal

Bewoners centraal 2019-10-08T13:16:19+01:00

Gedurende het gehele renovatietraject wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de bewoners. We realiseren ons dat we op bezoek zijne n ons als gast dienen te gedragen. Zo werken we samen met de bewoners op een fijne manier naar en prachtig eindresultaat toe. De bewoners kunnen gewoon in hun woning blijven wonen en hoeven geen stress van een verhuizing te ondervinden.

Open en eerlijke communicatie
Een belangrijk onderdeel tijdens het traject is het communicatieplan met een bewoners-informatie boekje en de bewonersbijeenkomsten die zijn afgestemd op de doelgroep van het complex en de wijk. In samenspraak met de u, de opdrachtgever, willen wij zo de bewoners open, eerlijk en actueel geïnformeerd houden en zodoende overlast voorkomen.

Bewoners blijven in hun woning wonen
Bewoners krijgen gedetailleerde aanwijzingen en waar nodig afdekmaterialen. Bovendien is er tijdens de werkzaamheden altijd een aanspreekpunt aanwezig en de bewoners kan helpen met vragen of problemen. Door de zeer strakke tijdsplanning die Renovatief hanteert, kan de tijdsduur de renovatie flink worden beperkt.

Contact

Projecten

Een overzicht van een aantal van onze projecten vindt u hier.