Over ons

Renovatief is een ketensamenwerking tussen Wessels Vakbouwers, Takkenkamp Gevelonderhoud en VM Geveltechniek. Daarnaast werkt Renovatief samen met vaste leveranciers en fabrikanten van zonnepanelen, kozijnen, prefab daksystemen, liften en centrale antennesystemen.
Deze drie bedrijven hebben zich de afgelopen decennia ruimschoots bewezen in de bouwnijverheid. Wessels Vakbouwers als gerenommeerd aannemersbedrijf voor timmerwerk, metselwerk, betonwerk en steigerwerk. Takkenkamp Gevelonderhoud als gerenommeerd gespecialiseerde aannemer voor voegwerk, gevelonderhoud en gevelrenovatie. VM Geveltechniek als gespecialiseerde aannemer voor het zagen, frezen en monteren van gevelbekleding, gevelbeplating en brandwerende platen. Door deze krachtenbundeling van de drie marktleiders op het gebied van de buitenschil van vastgoed heeft Renovatief meer dan 100 jaar ervaring en vakmanschap als solide basis.

Met 100 jaar ervaring en vakmanschap is Renovatief dé kennispartner voor pasklare renovatieoplossingen in de bestaande woningbouw op het gebied van de gevel en dak van doorzonwoningen en galerijflats in Nederland.