Kopgevel renoveren

Kopgevel renoveren 2019-10-29T09:42:50+01:00

Bestaande kopgevels van galerijflats zijn vaak slecht geïsoleerd, constructief niet veilig en hebben een verpauperde uitstraling. Als gevelspecialist biedt Renovatief de mogelijkheid om de bestaande kopgevel te vervangen door een nieuwe geïsoleerde kopgevel met metselwerk, beplating of steenstrips.

Kopgevel advies
Bij een kopgevel vervanging zijn er ontelbaar veel soorten gevelstenen, gevelbeplatingen en steenstrips op de markt, waardoor het moeilijk is de nieuwe passende kopgevel te zoeken. Renovatief denkt met u mee als adviseur over de juiste kopgeveloplossing voor uw flat door rekening te houden met uw wensen, uw budget, regelgeving en de verschillende materiaaleigenschappen.

Voordelen kopgevel renovatie
Een nieuwe kopgevel geeft de galerijflat een nieuwe uitstraling, bespaart energie, vergt minimaal onderhoud en voorkomt constructieve problemen zoals “baksteenregens“.

Kopgevel specialist
Als totaaloplosser verzorgt Renovatief de advisering, levering, bewerking en montage van nieuwe kopgevels. De kopgevel kan op verschillende wijzen bekleed worden:

  • Bekleding kopgevel met metselwerk
  • Bekleding kopgevel met Eternit, Ornimat, Steni, Trespa en andere beplating
  • Bekleding kopgevel met beplating met daarop steenstrips

Wilt u uw kopgevel renoveren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Projecten

Een overzicht van een aantal van onze projecten vindt u hier.