Dak renovatie

Dak renovatie 2019-10-29T09:29:25+01:00

Warmte stijgt op en het dak van een galerijflat is dus, wanneer het dak niet goed geïsoleerd is, een van de grootste verliesposten van warmte van een flat. Met dakisolatie kan er dus flink op stookkosten en energie worden bespaard.

Dakisolatie
Een plat dak kan alleen aan de buitenkant geïsoleerd worden. Houd er dan rekening mee dat het plat dak hoger wordt. Hierdoor zullen daklijsten en dakdoorvoeren aangepast moeten worden. Bovendien kunt u kunt de isolatie van het dak van een galerijflat combineren met het vervangen van de dakbedekking. Zo slaat u twee vliegen in een klap. De nieuwe dakbedekking komt boven op de isolatie.

Collectieve schotelantennes
Schotelantennes aan gevels van galerijflats zijn voor corporaties en overheden al jaren een doorn in het oog. Renovatief biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd met dakisolatie een collectieve schotelantenne, ook wel een Gemeenschappelijk Satellietontvangst (GSO), te plaatsen. Bovendien worden de bestaande schotelantennes aan de gevels voor u verwijderd.

Zonnepanelen
Nederlands zonlicht is prima geschikt om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken. Renovatief biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd met dakisolatie zonnepanelen te plaatsen op het dak van de galerijflat. Het installeren van de zonnepanelen kan hierdoor efficiënter verlopen en is daardoor goedkoper.

Wilt u het dak van de galerijflat isoleren en tegelijkertijd zonnepanelen en/of collectieve schotelantennes installeren , neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Projecten

Een overzicht van een aantal van onze projecten vindt u hier.