Renovatief in de media. In editie 717 van  STEDENBOUW, vaktijdschrift voor stedenbouw, architectuur en monumenten, aandacht voor de renovatie van 6 flats in Nieuw Vennep. Aan de Kalslagerring in Nieuw Vennep worden 252 woningen geüpgraded van energielabel D naar A. Bekijk hier het artikel.

Bewoonbaar tijdens groot onderhoud

In opdracht van woningcorporatie Ymere wordt het verouderde glas vervangen door HR++ glas. De verouderde CV maakt plaats voor een HR-ketelen de nieuwe borstweringen bevatten een geprefabriceerd paneel met hoogwaardige isolatie.. Tijdens deze transformatie kunnen de bewoners gewoon in hun woning blijven. Het werk wordt in één dag uitgevoerd met diverse bouwploegen. Voor vragen, klachten en opmerking heeft Ymere een zogenoemde sociale keet geplaatst waar bewoners de ervaringen tijdens de renovatiewerkzaamheden kunnen doornemen.

Renovatie kopgevels en borstweringen

Renovatief (een samenwerkingsverband tussen Wessels Vakbouwers, Takkenkamp Gevelonderhoud en VM Geveltechniek) renoveert in opdracht van BAM Woningbouw de kopgevels van deze flats. Renovatief vervangt de twaalf bestaande kopgevels voor geïsoleerde kopgevels met Steni Colour-beplating.  Tevens vervangt Renovatief de borstweringspanelen in de kozijnen.  De nieuwe borstweringen bevatten een geprefabriceerd paneel met hoogwaardige isolatie.

Lees hier het artikel.

Meer informatie over transformatie galerijflats

Renovatief heeft veel ervaring met het transformeren van galerijflats. Wilt u meer informatie over de transformatie galerijflats?

 

Neem nu contact met ons op