Renovatief is de gevelonderhoud en gevelreiniging specialist. Door gevelreiniging kunt u de gevel, die dient als een schild om uw woning, beter beschermen. Door luchtvervuiling of graffiti hebben de meeste rijtjeswoningen en galerijflats gebouwd voor de jaren 80 een grauw aanzien. Door deze invloeden wordt het verouderingsproces van de gevel versnelt en wordt de beschermende schild afgebroken waardoor vocht en vuil toegang krijgen.

Lagere onderhoudskosten

Door middel van gevelreiniging kan het verouderingsproces worden tegengegaan en ziet uw gevel (en dus het gebouw) er weer uit als nieuw. Door een goed uitgevoerde gevelreiniging kan de levensduur van een woning of flat worden verlengd, de onderhoudskosten worden verlaagd en kunnen vochtproblemen en “baksteenregens worden voorkomen.

Gevelreiniging specialist

Renovatief beschikt over eigen hoogwerkers waarmee kopgevels van galerijflats kunnen worden gereinigd en graffiti kan worden verwijderd tot een hoogte van 70 meter. Daarnaast kunnen wij ook het voegwerk herstellen en de spouwmuur verankeren met renovatie ankers zodat uw gevel weer een optimale conditie wordt gebracht. De reinigingstechnieken die wij toepassen:
Graffiti verwijderen
Hydrofoberen
Stralen
Impregneren
Chemisch reinigen

Gevelreiniging specialist en graffiti verwijderen
Wilt u uw gevel laten reinigen, graffiti verwijderen, het voegwerk herstellen of de spouwmuur verankeren neem dan vrijblijvend contact met ons op.