In opdracht van Heijmans Woningbouw is Renovatief begonnen de eerste kopgevel te voorzien van steenstrips op isolatie. In totaal gaat Renovatief 14 kopgevels van 84 duplex woningen voorzien van 800 m2 isolatie en afwerken met steenstrips en voegwerk. Inmiddels is  het eerste blok van de 84 woningen voor Woongoed Middelburg overgedragen aan zorgorganisatie Gors.

Steenstrips op isolatie

Renovatief kan op deze manier bestaande buiten gevels die verouderd en slecht geïsoleerd zijn, veranderen in een eigentijdse moderne buiten gevel met baksteenuitstraling door de toepassing van steenstrips. Aan de bestaande kopgevels in Middelburg zijn speciaal ontwikkelde isolatieplaten bevestigd. Op deze isolatieplaten zijn later de steenstrips verlijmd. 

Systeemgarantie

Het steenstrip systeem biedt u totale systeemgarantie inclusief voegwerk. Met echte gebakken steenstrips op een isolatiepakket kunt u uw woning gegarandeerd energetisch verbeteren met behoud van uitstraling!

Voordelen

De voordelen van steenstrips op isolatieplaten verlijmen zijn:
Lagere energierekening
Waardestijging van de woning
Bestaande woning krijgt nieuwe uitstraling
Geen kou en tocht meer
Geen ruimteverlies in de woning
Minder geluidsoverlast van buiten

Verschillende steenstrips systemen

Renovatief heeft veel ervaring met het monteren van steenstrip systemen. Wij verzorgen de montage van drie verschillende steenstrip systemen:
Steenstrips buiten op bestaande betongevel plakken
Steenstrips buiten op gevelplaten / gevelbekleding verlijmen
Steenstrips op isolatie platen verlijmen

Wilt u meer weten over onze verschillende steenstrip systemen?

Neem nu contact met ons op
Renovatief monteert diverse steenstrip systemen; steenstrips op buiten gevel, steenstrips op gevel platen, steenstrips op isolatie

Medewerker verlijmt de steenstrips op het isolatiesysteem

Steenstrips op isolatie met Renovatief

Eerste blok met steenstrips is opgeleverd