Renoveren als ambacht, volgens Martin Liebregts. Renovatie is deels een techniek. Maar het is meer. Het is een ambacht, waarbij oog is voor alle variabelen die de kwaliteit aan het bestaande gebouw nu en in de toekomst bepalen. Het is geen kwestie van op zo’n efficiënt mogelijke manier een gebouw voorzien van een vernieuwde schil. Renoveren is een complexe puzzel, waarbij in een bepaalde context de oplossing wordt bedacht die het beste past. De titel ‘renoveren als ambacht’ is bewust gekozen en is bedoeld te verwijzen naar het handwerk dat nodig is om in elke situatie de juiste oplossing toe te passen.

Vaklieden voor elke renovatie

Of het nu gaat om voegwerk herstellen, spouwmuurverankering, gevelbeplating vervangen, nieuwe kozijnen monteren, het dak vervangen of totale schil renovatie, Renovatief heeft de vaklieden in huis die de renovatie van uw woning of lat voor u uitvoeren!

Onze ervaren ambachtslieden

Renoveren als ambacht, dat is Renovatief. Renovatief bestaat uit een groep eerlijke, gemotiveerde en vakbekwame medewerkers die zich oprecht willen inzetten voor de tevredenheid van de opdrachtgever en de bewoners. Goed geschoold personeel is voor Renovatief een kostbaar bezit en daarom stellen wij kennisontwikkeling van ons personeel centraal. Door blijvend te investeren in scholing en opleiding van onze medewerkers en ons continu te verbeteren streven we er naar om “de beste” te zijn voor onze klanten.