Renovatie 270 appartementen Weezenhof Nijmegen

Renovatief verzorgt het hefsteigerwerk en timmerwerk voor Plegt-Vos voor het project 270 appartementen Weezenhof Nijmegen. De hele buitengevel wordt gerenoveerd om de flats een meer representatieve uitstraling te geven. In regie worden de gevels geïsoleerd en de Rockpanel Chameleon gevelpanelen gemonteerd. Inmiddels zijn de helft van de 270 appartementen Weezenhof Nijmegen gerenoveerd.

Gebruik hefsteigers Weezenhof Nijmegen

De hefsteigers van Renovatief zijn uitstekend geschikt voor het renoveren van flats, omdat de hefsteigers multifunctioneel kunnen worden ingezet voor sloopwerk, asbestsanering, montage en afwerking. Hefsteigers laten zich snel en eenvoudig opbouwen en demonteren. Materiaal, gereedschap en personeel kunnen in één keer naar de werkplek worden gebracht zonder bouwlift. Een bouwlift voor materieel is dan ook niet meer nodig. De arbeids- en bouwplaatskosten blijven hierdoor laag.

Hefsteiger specialist

De hefsteiger geeft ergonomische voordelen, omdat hij op elke werkhoogte instelbaar is. Gebukt en bovenhands werken behoren tot het verleden. Omdat één van de masten van deze dubbelmaster hefsteiger buiten de gevel staat, hebben we speciaal hiervoor een beugel gelast waaraan de mast verankerd wordt.

Meer informatie?

Renovatief heeft veel ervaring met het renoveren van flats. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Neem nu contact met ons op