MVO

MVO is Duurzaam Ondernemen. Duurzaamheid voor mens en milieu, voor het vastgoed en de eigenaar en onze maatschappij. Vanuit de samenwerking tussen de familiebedrijven zit het dus bij Renovatief in de genen om maatschappelijk betrokken te zijn.

People
Renovatief probeert continu voorop te lopen met de nieuwste ontwikkelingen ter bescherming van onze medewerkers. Door voldoende opleiding, teken- en berekenwerk en toezicht op ons materieel streven wij naar een veilige werkplek voor onze medewerkers, collega-bedrijven en bewoners. Bovendien beperken wij de overlast voor de omgeving en omwonenden bij onze werkzaamheden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Renovatief

Planet
Duurzaam ondernemen uit zich bij Renovatief in het gebruik van milieuvriendelijke materialen en technieken, zoals FSC-gekeurd hout en het stofvrij uithakken van voegwerk. Ook ons milieubewuste energiebeleid draagt bij aan een duurzame maatschappij, evenals de concepten die wij aanbieden. Het plaatsen van triple glas en het isoleren van de gevel en daken zijn hier enkele voorbeelden van.

Profit
Renovatief is dé betrouwbare partner op het gebied van dak- en gevelrenovatie van de schil van uw vastgoed. Dat is waar we goed in zijn, waar we jarenlang ervaring in hebben en waar onze passie ligt. Wij willen jaarlijks een gezond rendement blijven genereren om deze passie te kunnen blijven uitoefenen en om de mogelijkheid te houden om te kunnen blijven investeren in MVO.