Woningcorporatie

Grote uitdagingen met minder middelen: U zoekt een juiste balans tussen investeren, ontwikkelen en onderhouden. Renovatief helpt u graag uw vastgoed weer in optimale staat terug te brengen. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe kozijnen bij een rijwoning of kopgevelvervanging van een flat, Renovatief heeft een totaaloplossing waardoor u altijd één aanspreekpunt heeft.

Renovatief is een krachtenbundeling van drie marktleiders op het gebied van de buitenschil van vastgoed en heeft meer dan 100 jaar ervaring en vakmanschap als solide basis. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van logistiek in combinatie met ons eigen materieelpakket, bieden wij u het voordeel van totale ontzorging: de renovatiewerkzaamheden worden perfect op elkaar afgestemd.

Goede samenwerking met onze opdrachtgever vinden we belangrijk. Met zowel Resultaatgericht Vastgoed Onderhoud en Prestatiegericht Samenwerken, streeft Renovatief naar hogere kwaliteit van onderhoud en het beheersbaar maken van de onderhoudskosten op lange termijn. Hierbij is niet de techniek maar zijn uw doelstellingen altijd het vertrekpunt.

Wij geven u graag advies omtrent de juiste renovatieoplossing voor uw doorzonwoning of galerijflat door uw kwaliteitsuitgangspunten en randvoorwaarden als vertrekpunt te nemen. Naast kwaliteit en kosten staan ook de bewoners centraal, want wij willen natuurlijk net als u dat de bewoners zo min mogelijk hinder ondervinden en samen met u uitkijken naar een mooi eindresultaat.