Vereniging van eigenaren

Samen onder een dak betekent in oudere VvE complexen vaak: samen gebukt onder een veel te hoge energierekening. En dat hoeft niet! Renovatief vindt dat iedereen moet kunnen wonen in een betaalbaar en comfortabele woning. Echter wordt de betaalbaarheid van uw woning hoofdzakelijk bepaald door de energielasten en onderhoudskosten.

Als u een waardestijging van uw woning wilt realiseren, energielasten wilt beperken en uw wooncomfort wilt verbeteren zijn regelmatig onderhoud en energetische verbeteringen essentieel. Renovatief biedt u de mogelijkheid om energiebesparing tegelijkertijd te combineren met uw groot onderhoud. Hiermee kunt u dus veel tijd en geld besparen!

Renovatief is een krachtenbundeling van drie marktleiders op het gebied van de buitenschil van vastgoed en heeft meer dan 100 jaar ervaring en vakmanschap als solide basis. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe kozijnen bij een doorzonwoning of kopgevelvervanging van een galerijflat, Renovatief heeft een totaaloplossing waardoor u altijd één aanspreekpunt heeft.

Energiebesparende maatregelingen zijn vaak ingewikkeld en vereisen kennis van zaken. Het belangrijk om duidelijkheid te hebben over wat de renovatie mogelijkheden zijn en wat het voor gevolgen heeft op de financiering, terugverdientijd en tijdsduur van de renovatie. Werkzaamheden, keuzes en beslissingen waarin u de nodige ondersteuning en advisering kunt gebruiken.