Aannemer

In deze moeilijke markt gaat u, als aannemer, iedere dag op zoek naar een optimaal rendement. Echter door toenemende complexiteit van projecten, krimpende budgetten en steeds korter wordende bouwtijd wordt regievoering steeds moeilijker. Renovatief werkt graag vroegtijdig in het bouwproces met u samen, zodat als partner met u mee te denken op het gebied van techniek, bouwplaatslogistiek en planning.

Renovatief is een krachtenbundeling van drie marktleiders op het gebied van de buitenschil van vastgoed en heeft meer dan 100 jaar ervaring en vakmanschap als solide basis. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwplaatslogistiek in combinatie met ons eigen materieelpakket, bieden wij u het voordeel van totale ontzorging: de renovatiewerkzaamheden worden perfect op elkaar afgestemd.

Door de samenwerking met vaste partners hebben wij alle disciplines in eigen huis en hierdoor heeft u altijd één aanspreekpunt, waardoor afstemverliezen, faalkosten en planninguitloop worden voorkomen. Als betrouwbare partner werken wij met zorg, nemen onze verantwoordelijkheid en doen wat we beloven. Dit blijkt uit het feit dat wij al jaren vaste comaker zijn van de BAM W&R Renovatie en procesverbeteringen doorvoeren d.m.v. van ketenintegratie en Lean bouwen.