Krassen en scheuren, maar ook verwaarlozing kunnen betonrot veroorzaken waardoor betonrenovatie noodzakelijk is. Betonrot is aantasting, verkruimeling van beton, waardoor de wapening gaat roesten. Maar beton kan helemaal niet rotten, zoals bijvoorbeeld hout dat wel kan. Het is de wapening in het beton die corrodeert, daarbij in volume toeneemt en de dekking op de wapening, dat wil zeggen de buitenste laag van het beton, wegdrukt. Betonrot repareren doen wij graag voor u.

Betonrot repareren

Betonrot is helaas niet altijd te voorkomen, maar het is wel mogelijk om het goed te repareren. Grotere schade en daarmee gepaarde kosten kunnen worden voorkomen door tijdig in te grijpen. Betonrot ontstaat veelal in onderdelen die aan weer en wind worden blootgesteld. Denk hierbij aan de balkons, steunbalken, consoles, vloeren en dorpels in galerijflats.

Betonrenovatie

Heeft u last van betonrot dan is het raadzaam om dit in een zo vroeg mogelijk stadium aan te laten pakken om erger te voorkomen. Renovatief kan tegelijkertijd met kopgevel renovatiegalerijgevel vervanging of dakrenovatie de betonrot repareren voor u uitvoeren.

Betonrenovatie, betonrot repareren.

Wilt u het betonrot in uw galerijflat vakkundig laten repareren neem dan vrijblijvend contact met ons op.