Wanneer oude gevels zijn verkleurd, beschadigd of niet meer voldoen aan de eisen van de huidige tijd wordt de gevelbekleding of gevelbeplating vervangen. Oude gevels, gevelbeplating en gevelbekleding van doorzonwoningen en galerijflats worden steeds vaker gerenoveerd, vervangen of herbekleed met als doel een esthetische verbetering van het gebouw en de wijk.

Waarom gevelbeplating vervangen?

Het vervangen van gevelbeplating en gevelbekleding geeft een rijwoning of flat direct een vernieuwde moderne uitstraling, maar is het is ook een heel praktische oplossing. Nieuwe gevelbekleding of gevelbeplating beschermt een woning of flat, is brandveilig, vergt minimaal onderhoud en kan uitstekend worden toegepast als buitengevelisolatie.

Gevel advies

Er zijn echter ontelbaar veel gevelmaterialen en kleuren op de markt, waardoor het moeilijk is de passende gevelbekleding te vinden. Renovatief denkt mee als adviseur over de juiste geveloplossing voor uw galerijflat of doorzonwoning door rekening te houden met uw wensen, uw budget en de verschillende materiaaleigenschappen.

Gevel vervangen, gevelbeplating vervangen, nieuwe buitengevel, nieuwe gevel, nieuwe gevelbekleding, gevel renovatie, gevel renoveren, gevelisolatie, isoleren, buitenmuur, prefab gevel, steenstrips, beplating, Trespa, Eternit, Rockpanel, Steni, Plastica, Ornimat, Accoya

Nieuwe gevel in één hand

Als totaaloplosser verzorgt Renovatief de levering, bewerking en montage van geventileerde gevelsystemen, gevelbeplating en gevelbekleding. Indien nodig worden ook de oude asbest gevels verwijderd. Renovatief monteert aan gevels en plafonds, Eternit, Trespa, Steni, Rockpanel, Plastica, Ornimat, Inncempro, sidings en andere soorten gevelbeplating doormiddel van verlijmen, schroeven en betimmeren.

Wilt u uw woning of flat in waarde laten stijgen of de levensduur aanzienlijk verlengen, neem dan contact met ons op.