Renovatie van een rijtjeswoning of galerijflat betekent vaak eerst verwijdering van oude, asbest gevels en daken. De asbestcement gevelpanelen en platen in galerijen van flats en in de gevel en dak van een doorzonwoning komen veel voor.

Asbest in gevel en dak van de woning

In de rijwoning werden asbestproducten vaak toegepast bij de schoorsteen, regenpijp en dakgoot, dak en dakraam, dakkapel en als gevelbekleding in gevel, spouw en kozijn. In de galerijflat werden asbestproducten vaak toegepast bij privacyschermen, hang bloembakken, balkonschermen, liftschachten, galerijen en galerijgevels.

Asbest bij renovatie

Als aannemerVvEcorporatie of bewoner is meer één ding belangrijk: dat het asbest veilig en geheel volgens de regels door een gecertificeerd bedrijf wordt verwijderd. Renovatief werkt nauw samen met een vaste asbestsaneerder waardoor de renovatie en asbestsanering goed op elkaar worden afgestemd. Renovatief vervangt de asbest gevel of asbest dak door een nieuwe gevel of nieuw dak.

Asbest verwijderen, asbest zelf verwijderen, asbest dak, asbest gevel, verwijdering, asbestsanering, saneren, kosten, prijs, renovatie, renoveren, onderhoud, galerijflat, flat, rijtjeswoning, huis
Wilt u uw woning renoveren, maar heeft u last van asbest, neem dan vrijblijvend contact met ons op.