De financiering energiezuinig verbouwen is vaak moeilijk rond te krijgen. Ook al willen steeds meer mensen comfortabel en energiezuinig wonen. Maar het verkrijgen van een lening voor energiezuinig renoveren van een huis of flat wordt steeds moeilijker. Er zijn echter diverse regelingen en financieringsconstructies, waar men vaak niet van op de hoogte is. De “Financieringswijzer Energiezuinig (ver)bouwen” geeft een overzicht van de huidige financieringsmogelijkheden. Bouwbedrijven kunnen hiermee klanten adviseren over hun financieringsmogelijkheden energiezuinig (ver)bouwen.

Financiering energiezuinig verbouwen

De financiering voor het energiezuinig verbouwen wordt vaak gezien als de voornaamste drempel om te investeren in energiezuinige maatregelen. Volgens Bouwend Nederland weten ‘veel partijen de financiële mogelijkheden die er wel zijn vaak niet te vinden’. Er bestaan diverse regelingen en financieringsconstructies energiezuinig (ver)bouwen. Deze financieringswijzer geeft een overzicht van deze financieringsconstructies. Naast subsidies wordt aangegeven welke tijdelijke regelingen er bestaan en welke financiële producten banken aanbieden. De financieringswijzer bevat daarnaast veel relevante links.

Energiezuinig renoveren met financiering

Deze kaart informeert over financieringsconstructies voor energiezuinige woningen en verbouwingen:
• Wilt u als particulier weten wat uw financieringsmogelijkheden zijn?
• Wilt u als aannemer uw klanten informeren over hun financieringsmogelijkheden?
• Zoekt u als woningbouwcorporatie financieringsmogelijkheden?

Bekijk hieronder de interactieve Financieringswijzer en kom erachter welke financiering mogelijk is voor energiezuinig renoveren. Wilt u meer weten over energiezuinig verbouwen en renoveren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.